keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Naantalin aurinkoa ja pizzaa

Ihanaa, että on taas vähän aurinkoisempi ja poutaisempi ilma. Pari päivää sadetta on jo enemmän kuin tarpeeksi! Viime viikolla paistoi myös aurinko, kun käytiin Naantalissa.
Siellä taitaa kyllä aina paistaa aurinko? :) Tämä oli toinen kerta, kun kävin siellä. Molemmilla kerroilla ollut hurjan ihana ilma, vaikkakin talvella oli huomattavasti kylmempi :)

Lähdettiin Naantaliin aika extempore. Aamulla ei vielä tiedetty, että sinne lähdettäisiin. Jotenkin tuli kuitenkin aamupalalla puhe Naantalista, ja innostuttiin molemmat sinne menosta.. joten ei muuta kuin kamera laukkuun ja menoksi! :) Mentiin bussilla, koska ilma oli todella kuuma ja pyöräillessä olisi tullut vähän turhan hiki. Joku kerta ehdottomasti haluan mennä pyörällä sinne, sen verran lyhyt matka meiltä täältä Turusta on.

Naantaliin saavuttuamme pääasiassa huuhailtiin siellä ympäriinsä ilman mitään suurempaa suunnitelmaa, ihailtiin maisemaa, käytiin kurkkimassa Muumimaailmaa ja ihasteltiin tunnelmaa, joka tuntui olevan suoraan jostain ihan muusta maasta.



Naantali + aurinko = smile :)

Jossakin vaiheessa iltaa tuli tietysti nälkä. Kaikki vierassataman ympäristössä olevat ravintolat olivat hyvin houkuttelevan näköisiä, ja oih mikä tuoksu niistä tuli! Monet olivat vaan todella täynnä, joten valittiin ravintolaksi Naantalin kylpylän Rantaravintola, jossa oli vielä muutama vapaa pöytä. Alkuruoaksi otettiin Sunborn Bakeryn leipävalikoima kahdelle, pääruoaksi molemmille Margarita-pizzat ja juomaksi jäävettä. Ruokia jouduttiin odottelemaan aika kauan johtuen suuresta asiakasmäärästä. Se ei kuitenkaan haitannut, sillä ilta oli mitä hienoin ja lämpimin :) 

Alkupala

Leipävalikoimassa oli muutamaa erilaista leipää ja tuorejuustolevitettä. Leivät olivat ihan hyviä, tuorejuustolevite taas mielestäni hieman mauton. Sen verran kova oli nälkä, että onneksi otettiin tämä alkupala, sillä muuten olisi tullut ahmittua pizza siitä nauttimatta :)


Pizzaaa!!
 Pizza oli sopivan kokoinen ja maut olivat aika kohdallaan. Pohja oli hieman outo, se maistui oudolla tavalla lasagnelevylle... :D Pahaa se ei kuitenkaan ollut. Siitä puuttui kuitenkin se rapeus, mitä odottaisi ravintolapizzalta. Kaikenkaikkiaan ruokailu oli miellyttävä kokemus, ja suurimmaksi osaksi johtui varmasti siitä ihanasta ilmasta ja ilmapiiristä. Toista kertaa en välttämättä kyseiseen Rantaravintolaan menisi, ei kuitenkaan ollut mikään wow-elämys. Seuraavalla kerralla siis kokeiluun joku toinen paikka :)

Syömisen jälkeen aurinko alkoi kauniisti laskeutua ja tunnelma oli todella romanttinen :)








Kotona oltiin yhdentoista jälkeen, olisi kyllä tehnyt mieli jäädä sinne pidemmäksikin aikaa vielä. Ilma alkoi viilenemään kuitenkin sen verran (ei ollut pitkähihaisia mukana), että olisi tullut turhan kylmä jos olisimme sinne vielä jääneet. Oli mahtava reissu, ensi kertaa odotellessa :) Onko teillä kivoja kokemuksia Naantalista? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit oikein tervetulleita :)