tiistai 20. marraskuuta 2012

Pastaa pinaatti-fetakastikkeella

Tänään tein ruoaksi yhtä lempiruoistani. Yksinkertaista, helppoa ja herkullista. Pastaa pinaatti-fetakastikkeella. Ensi kerran tutustuin tähän ruokaan vuonna 2011 Skotlannissa Edinburghissa. Oli ensimmäinen iltamme siellä ja nälkä kova :) Löydettiin sympaattisen näköinen pubi läheltä hostelliamme. Ruokalistaa tutkailtuamme päätettiin mennä syömään sinne - olikin oikein loistava valinta tuo. :) Tuon makunautinnon jälkeen olenkin useasti tehnyt kyseistä ruokaa, enkä ole vieläkään kyllästynyt :)

Aineet ruokaan ovat siis seuraavat:



2 rasiaa tuoretta pinaattia 
iso purkki / 2 purkkia smetanaa/ranskankermaa
2 purkkia fetaa (yksikin riittäisi, mutta haluttiin herkutella :) ) 
mustapippuria
 tagliatelle-pastaa

Ensin paistoin pinaatin
pinaatin sekaan lisäsin smetanan :)
ja kastikkeen sekaan vielä fetapalat!






Vähän aikaa kastiketta keittelin samalla, kun odotin pastan kypsyvän. Nopea ruoka on siis kyseessä; kastike valmistuu sillä aikaa, kun pasta kiehuu :) Ja tällaiset annokset saatiin:


NAM.
Ei muuta kuin herkutteluhetkiä ja hauskaa alkanutta viikkoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit oikein tervetulleita :)